Werkwijze

Financieel advies

E & R werkt uitsluitend in maatoplossingen. Dat is bij administratieve diensten het geval, maar helemaal bij onze adviezen. U speelt dan ook een sleutelrol. Voordat we ons verliezen in onderzoek, analyse en consultancy, nemen we de tijd om gedetailleerd uw adviesbehoefte te verkennen. Het is onze ervaring dat, actieve inventarisering van de vraag, tijd nemen voor feedback en verdieping van die vraag, het uiteindelijk advies rijker en nuttiger maakt.

Vanaf dat ogenblik werken we naar een advies toe. Elke specifieke vraag kent een eigen traject van research (kwalitatief en kwantitatief), eventuele ontwikkelingen van modellen, scenario's en analyses. E & R werkt naar een duidelijk vastgelegd doel en zorgt ervoor dat de adviezen en aanbevelingen vooral ook een concreet implementatiemodel hebben. Zo krijgt u niet alleen het inzicht, maar ook inzicht in de uitvoering.

Financiële administratie

We kunnen u ondersteunen op de manier die het beste bij u past. Of u nu alles zelf of bij E & R wilt laten verwerken, of voor een tussenweg kiest bijvoorbeeld internetboekhouding, we zijn even vindingrijk als flexibel.

In de regel ontwikkelen we naar aanleiding van de administratieve wensen van onze klanten een systeem op maat. We begeleiden u vervolgens bij eventuele taken die u zelf blijft uitvoeren (kasadministratie bijhouden, bank, facturen betalen), we leiden zo nodig uw eigen medewerkers op en de rest verzorgen wij.

Meer weten of er over door praten? Aarzel niet en neem contact op met Eugène van Prooyen of Richard Kersten.