Waarom kiezen voor E&R

E & R behoort tot één van de toonaangevende administratie‐ en advieskantoren in Nederland. Onder onze klanten bevinden zich een groot aantal franchiseorganisaties. Deze ondernemers kiezen voor E & R omdat wij dicht bij onze klanten staan, een hoge kwaliteit bieden, onze dienstverlening continue innoveren en met onze kennis de nieuwste ontwikkelingen en laatste regelgeving inzetten om ondernemers proactief van dienst te zijn.

Ervaren adviseurs
E & R is al jaren toonaangevend dienstverlener voor franchise‐, retail‐ en foodorganisaties. Onze adviseurs bundelen de kennis van hun eigen vak met de kennis en ervaring van de franchise‐ en soortgelijke branches. Deze kennis gecombineerd met een geavanceerde manier van administratieve dienstverlening voor leden van inkoopcombinaties, staan borg voor een structurele bijdrage aan het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

Gemak en begeleiding gaan hand in hand
Wij stellen u in staat om uw administratieve zorgen uit handen te geven, zodat u zich kunt richten op het ondernemerschap. Het is echter wel essentieel dat u betrokken blijft bij de financiële aspecten van uw onderneming. Dit wordt gewaarborgd door frequent contact met uw persoonlijke E & R adviseur.

De kracht van samenwerken
In onze dienstverlening staat de samenwerking met u centraal. Om dit te waarborgen, zal er naast de periodieke adviesgesprekken met u, ook de korte communicatielijnen u in staat om stellen om kennis en ervaringen te delen en u daardoor optimaal te ondersteunen.

Duidelijke communicatie zonder verrassingen
Samenwerking betekent communiceren. En communiceren betekent afspraken maken over wie, wat, hoe en wanneer. Uw vaste E & R adviseur bespreekt de voortgang met u. Op deze manier weet u waar u aan toe bent.

Een goede prijs/kwaliteitverhouding
Vooraf maken wij duidelijke afspraken met u. Eventuele aspecten die leiden tot een prijsaanpassing worden altijd vooraf met u overeengekomen. Ook op het gebied van de financiën krijgt u van ons dus geen verrassingen achteraf.

Een vast aanspreekpunt
U mag rekenen op een vaste contactpersoon binnen E & R; iemand die te allen tijde op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen uw onderneming. Een adviseur die als sparringpartner meedenkt en adviseert.
Uw adviseur staat u met raad en daad terzijde met financiële, fiscale en bedrijfseconomische advisering. Hierbij kunt u onder andere denken aan:
- Het vertalen van de financiële situatie naar concrete acties, zoals bijvoorbeeld het tijdig aanpassen van de bezetting op het omzet niveau
- Begeleiding bij investering‐ en financieringsvraagstukken
- Het benutten van fiscale regelingen en eventuele subsidiemogelijkheden
- Advisering inzake personeelsmanagement
- In samenwerking met u en uw inkoopcombinatie/franchisegever acties bepalen om het resultaat van uw onderneming te optimaliseren
- Aandacht voor continuïteit van de onderneming
- Advisering over meest geschikte rechtsvorm
- Advisering met betrekking tot uw privépositie, inclusief de fiscale aspecten

Efficiënt werken
E & R zet hoog in op technologische ontwikkeling en innovatie en is daarmee toonaangevend in haar branche. De ontwikkeling van Mijn E & R is daar een goed voorbeeld van. Via deze persoonlijke en beveiligde internetomgeving heeft u direct toegang tot uw rapportages en bestanden en beschikt u over directe communicatiemogelijkheden met uw contactpersoon.

Optimale inzet van automatisering
Indien mogelijk via directe koppelingen met de systemen van uw kassa’s en leveranciers zullen wij een belangrijk deel van de benodigde gegevens digitaal ontvangen ter verwerking in onze systemen. Deze werkwijze heeft als voordeel dat u extra voordeel geniet en minder handelingen hoeft te verrichten ten behoeve van de aanlevering van de gegevens voor de administratie. Hierdoor worden processen minder foutgevoelig en efficiënter, wat zich vertaalt in een optimale prijs/kwaliteit verhouding.