Organisatie

E&R Administratie & Adviezen is officieel van start gegaan op de eerste dag van het nieuwe millennium, 1 januari 2000. Eugène van Prooyen en Richard Kersten namen op die dag het kantoor over waar zij toen al zes jaar voor werkten.

Het bedrijf heeft ruime ervaring in het financieel begeleiden van ondernemingen. Vanaf de start en de financieringsaanvraag, de begeleiding bij het opzetten van adminstratie, salaris- en personeelsadministratie tot aan fiscale aangiftes, advisering/concultancy, overdracht of verkoop/aankoop van de onderneming et cetera.

E&R telt momenteel 18 medewerkers; ervaren vakmensen die onmiddellijk waarde toevoegen aan uw bedrijf. We hebben vier afdelingen: financiële administratie, salarisadministratie, samenstelafdeling en de fiscale afdeling. Alle medewerkers hebben dezelfde dienstverlenende instelling als de oprichters, en met zijn allen hebben we maar één doel: zorgvuldige, intelligente financiële diensten leveren die onze klanten meer opleveren dan de verplichte invuloefeningen.